Viljandi järvel mürisesid mootorid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi järvel mürisesid mootorid, selgitatakse kahes paadiklassis maailma ja ühes Euroopa parimaid.
Viljandi järvel mürisesid mootorid, selgitatakse kahes paadiklassis maailma ja ühes Euroopa parimaid. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandis selgitati nädalavahetusel kahes veemotoklassis maailmameistreid ja ühes Euroopa paremaid. Kolmest tiitlist jäi üks Eestisse ning kaks viljandlast said kaela pronksi.

Eestlased valitsesid paadiklassi OSY 400, mille võitis Sten Kalder teise eestlase Erko Aabramsi ees.

Teises täiskasvanute paadiklassis, kus maailmameistreid selgitati, olid veel enne viimast sõitu head võimalused poodiumile tulla ka Viljandi mehele Aivar Kommisaarel.

Esimese päeva kahe stardi järel oli ta T 550 klassis neljandal kohal ning pühapäeval võitis esimese sõidu. Paraku ebaõnnestus tal viimane sõit. Ehkki stardist asus Kommisaar juhtima, läks tema paat avaringil ümber ning tal tuli katkestada.

Kokkuvõttes tähendas see Kommisaarele kolmandat kohta ehk pronksmedalit.

Euroopa meistreid selgitati juunioridele mõeldud GT-15 klassis ning kuigi mõlemale stardis olnud Viljandi poisile oli see esimene start selles paadiklassis, õnnestus Matthias Aguril Viljandisse jätta kolmas koht ehk pronksmedal.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles