Mänguväljak on heades kätes

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa lasterikaste pered peavad laupäeval järve ääres perepäeva.
Viljandimaa lasterikaste pered peavad laupäeval järve ääres perepäeva. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nüüdseks ligi poolteist kuud Viljandi järve rannas inimesi rõõmustanud mänguväljak on suurele koormusele hästi vastu pidanud.

Eesti mitmekülgseimal väljakul silma peal hoidva osaühingu Fixman Eesti juhatuse liikme Priit Aigro sõnul vajab üks seade küll kerget hooldust, kuid üldiselt on väljak üle ootuste heas seisukorras.

«Küllap on linnarahvas aru saanud, et see koht on nende heaks tehtud,» kiitis Aigro hoolsaid kasutajaid. Ta rääkis, et enne väljaku rajamist mõeldi hirmuga selle korraspüsimisele, kuid õnneks on tollane muretsemine seni asjatuks osutunud.

«Murekoht oli hoopis tehase tootepartiis,» selgitas Aigro, miks ühe atraktsiooni detail tuleb välja vahetada, ning kiitis kasutajat, kes oli vigasest seadmest teada andnud. Detail on juba Eesti poole teel ja selle oma kohale panemine on firma esindaja sõnul lähemate päevade küsimus. «Siis kontrollime ka muud seadmed üle,» lubas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles