Centrumi ärihoone laienemiskava tuleb avalikule arutelule

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esialgsetel visanditel ühendab Centrumi uut ja vana osa Uue tänava kohale ehitatav galerii, kuid kompleksi väljanägemine võib veel tublisti muutuda.
Esialgsetel visanditel ühendab Centrumi uut ja vana osa Uue tänava kohale ehitatav galerii, kuid kompleksi väljanägemine võib veel tublisti muutuda. Foto: Viljandi Centrum

Viljandi linnavalitsus kutsub kõiki huvilisi Ilmarise tänav 1 ja Tallinna tänav 24 detailplaneeringu eskiislahenduse avalikule arutelule.


AS Viljandi Centrum algatatud detailplaneeringu eskiislahendusega määratakse planeeritava ala ehitusõigus ja linnaehituslikud nõuded hoonestusala suurendamiseks Centrumi ärikeskuse ja bussijaama krundil ning ärihooneid ühendava jalakäijate galerii rajamiseks üle Uue tänava.



Avalik arutelu Viljandi raekoja esimese korruse saalis on neljapäeval, 20. novembril kell 16.



Ettevõte algatas detailplaneeringu tänavu suvel, et rajada bussijaama praeguse parkla kohale ärihoone, millest sünniks olemasolevate ehitistega ühendamise järel linna suurim, 12 000-ruutmeetrine kaubanduskompleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles