Soomlased murdsid eestlased maha

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel Viljandi spordihoones peetud Eesti ja Soome vabamaadluse maavõistlusel jäi peale viljandlase Ahto Raska juhendatav Soome rahvuskoondis.


Sügisest Soome vabamaadluskoondise peatreeneri ametisse asunud Ahto Raska tunnistas, et võiskondlik võit tuli ülekaalukamalt kui ta seda oodata julges. «Minule meeldiv algus,» lausus soomlased 5:2 võidule tüürinud Raska.



Samuti esimest korda võistkondlikus võistluses Eesti koondis peatreeneri kohustusi täitnud Neeme Jaanson polnud kaotusest pettunud, ent lootis oma hoolealustelt näha võrdsemat lahingut. «Eeldasin, et matšivõit jääb viimaste meeste otsustada, paraku nii ei läinud,» lausus Järvamaalt pärit Jaanson.



Viljandi Tuleviku maadlejaid käis eile õhtul matil neli, paraku tõi ainsana eestlastele võidupunkti Rain Aleksandrov kehakaalus alla 66 kg. Toomas Hunt, Kaupo Kaasik ja Ragnar Kaasik pidid vastase paremust tunnistama. Aleksandrovi kõrval tõi teise punkti Kohtle-Järvelt pärit Viljandi kultuuriakadeemia tudeng Vadim Badin.



Laupäeva hommikul kell 10 algavad Viljandi spordihoones täiskasvanute Baltimaade karikavõistlused, noored alustavad samas heitlust Viljandi linna karikatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles