Viiratsis töötab uus kauplus

Aivar Aotäht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupluse avamiseks oli kohale tulnud poolsada inimest, suurt tunglemist polnud.
Kaupluse avamiseks oli kohale tulnud poolsada inimest, suurt tunglemist polnud. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Üleeile õhtul veel vanast kauplusest leiba ja leivakõrvast ostnud viirat­silasi ootas eile keskpäevast teisel pool teed juba uus ja suurem kauplus.


Viljandi tarbijate ühistu otsustas sulgeda A ja O kaupluse, sest valmis sai uus pood, mis hakkas töötama Konsumi nime all.



Uue kaupluse juurde on rajatud parkimisplats ning kujundatud väike haljasala.


Vana pood oli aegunud



Ühistu juhatuse liige ja haldusjuht Margus Toomla lausus, et endine pood asus rendipinnal ega rahuldanud enam Viiratsi inimeste soove. A ja O kauplustes on tema sõnul valik väiksem kui Konsumis ja nõnda asuski pood tegutsema teise nime all.



Supermarketi tüüpi vastses kaupluses on Toomla sõnul ligi kolm korda rohkem müügisaali pinda kui eelmises poes: see ulatub peaaegu 600 ruutmeetrini.



«Päris normaalne kauplus selle piirkonna jaoks,» hindas ta poodi, mille rajamine läks maksma ligikaudu 15,5 miljonit krooni.



Viiratsi Konsumi kaupluse juhataja Kaire Õunap oli uue äriga igati rahul.


«Fantastiliselt hubane pood ja tervikuna ilus maja,» hindas ta. «Kaubavalik on umbes samasugune nagu Viljandi Konsumis, aga natuke väiksem.»



Juhataja andmeil saab Viiratsi poes valida ligikaudu 6500 toote vahel.


Vallavanem tunnustab

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles