Üllatuspauku poolfinaalis ei tulnud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi HC käsipallimeeskond kaotas kolmapäeval Kiili spordihoones Eesti käsipalli karikavõistluste poolfinaali korduskohtumises Chocolate Boysile. Seekord jäid viljandlased meistriliiga suurde kolmikusse kuuluvale konkurendile alla 12 väravaga.


Viljandi HC ja Chocolate Boysi 4. novembril Viljandis peetud esimene karikasarja poolfinaalkohutumine lõppes 41:20. Kolmapäeval aset leidnud kordusmäng Harjumaal andis lõpptulemuseks 38:26 (poolaeg 18:12).



Viljandi meeskonna suurim väravakütt oli Kiili spordihallis Taavi Tibar, kelle kontole jäi üheksa tabamust. Ott Varik viskas viis, Marko Koks neli, Eero Metsvahi kolm, Kristjan Koovit ja Kristo Voika kaks väravat ning Taavi Kalvi ühe värava.



Eesti käsipalli karikavõistluste finaalis lähevad vastamisi Chocolate Boys ja HC Kehra. Viimati nimetatu oli turniiri poolfinaalis kahe mängu kokkuvõttes üle Põlva Servitist. Meeskondade esimene finaalkohtumine peetakse 10. detsembril Kiilis.



Karikasarjast välja langenud Viljandi HC jätkab meistrivõistlusi nädala pärast. 19. novembril on meeskond Kehra spordihallis vastamisi HC Tallasega.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles