Koristamata platsi eest võib trahvi saada

Kristi Karro
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaalu tänava platsil vedeleb prügikottidesse korjatud oksarisu.
Kaalu tänava platsil vedeleb prügikottidesse korjatud oksarisu. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Viljandis Vilma hoone ja kaubamaja vaheline plats aadressiga Kaalu tänav 8 on kevadest saadik niitmata ja koristamata. Omanik lubab selle peagi ette võtta.

Viljandi linnavalitsuse majandusameti hangete spetsialisti Kaidi Brauni sõnul on linn maatüki omanikule Andres Pajumäele koristamiskohustust mitu korda meelde tuletanud, sest ala jääb iga päev kümnete inimeste silma alla. Seni pole ettekirjutused vilja kandnud.

Braun ütles, et kavas on teha veel üks ettekirjutus, kuid pärast seda algatatakse juba väärteomenetlus. Seaduse järgi on omavalitsusel õigus heakorraeeskirja rikkumise eest eraisikut karistada kuni 1200 euroga ja juriidilist isikut kuni 32 000 euroga.

Pajumägi lubas «Sakalale», et plats on koristatud järgmise nädala reedeks.

2007. aasta algul kutsuti inimesi tutvuma platsile kavandatava neljakorruselise äri- ja meelelahutuskompleksi detailplaneeringuga, kuid hoone ehitamiseni pole jõutud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles