Küsitlus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kas te hansalaadale ja Mulgi messile tulete?

TIMO PELTONEN (52),
müügijuht

Mul on praegu puhkus ja naudin Viljandi kuuma suve. Reede õhtul, kui siin hansamelu algab, tuleb mul lahkuda, sest laupäeval keset päeva pean olema kodupaigas Helsingis.

Mul on seal kohustusi.

Olen lugenud, et siin korraldatakse võimsaid hansalaatu.

ENNA LOND (67),
pedagoog

Elan Viljandis ja kindlasti tulen hansapäevadele, olen alati käinud. Seekord võtan ühes soomlannast sõbranna. Me ei otsi siit midagi, aga olen kindel, et päris ostmata ei saa, sest need laadad on erilised.

Et laat algab laupäeval juba kell kümme, siis peabki varakult tulema, et päike liialt ei kurnaks. Ja kultuuriprogrammi peab ka nägema.

MIHKEL SIMS (61),
pensionär

Tõenäoliselt võtan kõigest osa. Lähen koos elukaaslasega, sest kahekesi on mõnusam kõike vaadata ja jälgida. Tuleetendusest ei taha ka ilma jääda.

Minu arvates on Viljandi suvi üritusi täis, nii et rahval on põhjust kodunt välja tulla. Aitäh korraldajatele!

RUTH MARTSIK (62),
gümnaasiumi haldusjuht

Lähen hansalaadale koos viieaastase Mats Jaaguga. Me käime igal pool kahekesi. Poissi tõmbab väga järveäärne ja ilmselt vaatame hansapäevade rongkäiku seal.

Laadale läheme kindlasti. Tahan osta kalmulaterna, eelmisel laadal me märkasime neid. Eks me vaata, mis veel põnevat leiame.

Päikest peaks jätkuma, suvi on mõnus aeg.

KRISTJAN SOHLU (24),
haljastuse hooldaja

Laupäeval kell seitse olen kindlasti kohal, sest siis on mul kesklinnas lillede kastmise aeg.

Vend ja mõni tuttav tulevad samuti Pärnust siia. Seni oleme olnud Pärnu hansalaatade külalised, nüüd võrdleme sealset Viljandiga. Oleme Pärnu ettevõte, siinne töö lisas Viljandi vastu huvi.

LEIDA MIHHAILOVA (68),
pensionär

Ma pole kunagi sellel laadal käinud ega tule ka nüüd. Elan maakonnas ja bussiühendus on väga kehv. Mul on näiteks pensionäride peod. Need nõuavad samuti aega ja raha.
Räägitakse küll, et rahvast on palju koos ja laat on tore. Kui oleksin noorem, oleks ehk teine asi, või kui keegi tooks autoga kohale ja viiks pärast koju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles