Männimäe lasteaed ja mitu muud ehitust said lisaraha

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsus eraldas mitmele objektile lisaraha.
Viljandi linnavalitsus eraldas mitmele objektile lisaraha. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsus otsustas esmaspäevasel istungil anda investeeringute reservist 101 000 eurot Männimäe lasteaia remondil lisatööde tegemiseks.

25 000 eurot läks reservist Krõllipesa lasteaia Mängupesa õppehoone sajuveekanalisatsiooni osa rajamiseks, 102 000 eurot Järveotsa arenduspiirkonna lisatöödeks ja 85 000 eurot Linnahoolduse tööruumide ajakohastamiseks.

Eraldi otsustati anda reservfondist 35 500 eurot, et eemaldada ja parandada lasteaedade amortiseerunud mänguatraktsioone. Viljandi spordihoonesse otsustati soetada tribüünide avamiseks ja sulgemiseks mõeldud elektrimootorid.

Linnapea Madis Timpsoni sõnul on rahaeraldused vajalikud eelkõige lasteaedadele. «Männimäe lasteaias saab lisarahaga ära teha mitu tööd, mida remondi alguses ette ei nähtud. Ära tasub märkida sanitaarremont mitmes ruumis ja jalgrattaraja asfalteerimine õuealal. Lasteaedade mänguatraktsioonide ülevaatamise käigus sai selgeks, et mitu neist on nii väsinud, et need tuleb kas remontida või eemaldada,» rääkis linnapea.

Järveotsa elamurajooni arendamine vajab lisaraha, et minna edasi piirkonna kruntide müügiks ettevalmistamisega.

Tulevasse aastasse planeeritud Mängupesa õppehoone sajuveekanalisatsiooni ühe lõigu ehitus tuleb tänavu valmis teha naaberkrundi parklaehituse tõttu.

Linnahoolduse Musta teel asuvate tööruumide renoveerimiseks otsustati anda 85 000 eurot, et parandada sealseid töötingimusi.

Spordihoone saali tribüünidele otsustati hankida elektrimootorid, mis võimaldavad neid vajaduse korral hõlpsalt avada ja sulgeda, varem on selleks vaja läinud mitut inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles