Spordihoones tuleb tasuta isadepäeva pidu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitsejõudude relvastust on lapsed ja isad saanud uudistada ka vabariigi aastapäevadel.
Kaitsejõudude relvastust on lapsed ja isad saanud uudistada ka vabariigi aastapäevadel. Foto: Elmo Riig

Jõustruktuurid korraldavad pühapäeval, 9. novembril Viljandi spordihoones tasuta heategevusliku perepeo «Kõikide laste isadepäev», mille eesmärk on väärtustada pereväärtusi, eeskätt isa rolli.


Kaitsejõudude peastaabi leitnandi Viljar Kure sõnul on juba traditsiooniliseks muutunud perepäev näide Eesti jõustruktuuride heast koostööst.



«Eesmärk on pakkuda kõigile osalejatele meeleolukat ja meeldejäävat päeva ning oodatakse taas arvukat osavõttu,» ütles Kurg BNS-ile.



Viljandi spordihoone on avatud kella 11-16 ning korraldajad tutvustavad oma organisatsioone tehnikat, relvastust ja varustust. Külastajatele pakutakse võimalust osaleda võistlustel, millest osa eeldab isa ja lapse ühist pingutust. Parematele osalejatele on välja pandud auhinnad.



Korraldajad võimaldavad Lõuna-Eesti lastekodulastele tasuta sõidu ja toitlustuse ning annavad neile kõigile kingipaki. Lisaks juhendavad korraldajad lastekodulapsi võistlusaladel.



Võimalus on tutvuda helikopteri, soomukite, jõustruktuuride sõiduvahendite, eritehnika, relvade, varustuse ja vormirõivastega.



Suuremat osa tehnikast on huvilistel võimalik oma käega katsuda ning seest ja väljast uudistada. Näha saab võltsitud dokumentide ja konfiskeeritud narkootikumide väljapanekut. Piirivalvureid ja päästeametnikke saadavad teenistuskoerad.



Perepeol esinevad Tanel Padar & The Sun, HU?, Zetod, tantsutrupp SSG, piirivalveorkester, kaitseväeorkester, politseiorkester ja Kaitseliidu Tartu maleva orkester. Päeva juhib Venno Loosaar.



Üritust korraldavad kaitsevägi, siseministeerium, politsei, piirivalve, päästeamet, Kaitseliit, Noored Kotkad, Kodutütred ja Naiskodukaitse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles