Paadimehe regatt meelitab sõudjad Viljandi järvele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlanna Kärolyn Mäesaar (tagumine) ja tema Narvast pärit paadikaaslane Uljana Borodatšova tagasid Leedus tubli sõidu ja kolmanda kohaga osavõtuõiguse kuu lõpul Poolas peetavatel U-23 vanuseklassi maailmameistrivõistlustel.
Viljandlanna Kärolyn Mäesaar (tagumine) ja tema Narvast pärit paadikaaslane Uljana Borodatšova tagasid Leedus tubli sõidu ja kolmanda kohaga osavõtuõiguse kuu lõpul Poolas peetavatel U-23 vanuseklassi maailmameistrivõistlustel. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalavahetusel Leedus Trakais rahvusvahelisel sõuderegatil «Merevaigust aer» uhkeid sõite teinud viljandlased võõrustavad homme Viljandi Paadimehe regatil koduseid konkurente: starti on tulemas Eesti praegused tipud, aga ka noored ja seeniorid.

Traditsiooniline mõõduvõtt algab eelsõitudega kell 11 ning finaalsõidud hakkavad ajakava järgi pihta kell 13. Korraldajate sõnul on kohal enamik Eesti sõudjaid ning nende seas ka täies koosseisus riigi koondis, kes on juba selle nädala algusest siin võistlusvalmidust timminud.

Viljandi sõudeklubi treeneri Ruth Vaari (pildil) sõnul on nagu ikka oodata huvitavat võistlust ning ta oli veendunud, et kohalikud sportlased jätkavad hooaega sama edukalt nagu nädala eest Trakais.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles