Viljandis avati salong kaalulangetamiseks

Kristi Tirmaste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja avatud Kehastuudios demonstreeriti ESM treeningut.
Äsja avatud Kehastuudios demonstreeriti ESM treeningut. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Täna avas Viljandis uksed Kehastuudio, mis rõõmustab neid, kel soov kerge vaevaga kaalu langetada. Kuigi Tallinnas tegutsev Kehastuudio tõmbas mullu klientide rahulolematusega meedias tähelepanu, ei ole Viljandi Kehastuudio ettevõtte juhatuse liikme sõnul Tallinna omaga otseselt seotud.

Viljandi Kehastuudio kuulub ettevõttele Kehasalong OÜ, mille juhatuse liikme Kristina Pääsukene sõnul oli nende ettevõttel soov kasutada nime "Kehastuudio". Kuna Tallinnas oli selline kaubamärk juba olemas, võeti sealsete omanikega ühendust ning saadi luba sama nime kasutamiseks. Pääsukene ütles, et Tallinna Kehastuudio pakkus Viljandi stuudio avamisel ka abi ning nii oli seal kohal ka Tallinna Kehasalongi esindaja, kes kaalulangetamist soodustavate teenuste kohta põhjalikumalt rääkis.

Viljandi Kehasalongi kodulehel seisab, et nende poolt pakutav EMS treening on niivõrd efektiivne, et selle 20-minutiline sessioon on võrdväärne nelja tunnise jõusaali treeninguga. Pääsukene ütles, et treening on nii tõhus tänu seal kasutatavatele elektriimpulssidele, mis lihase kokkutõmmet esile kutsuvad. Kuigi elektriimpulsside tervisele avaldatava mõju üle on meedias vaieldud, siis Pääsukene kinnitas, et tervist need kuidagi ei mõjuta. Ta tõi välja, et EMS treening sobib hästi nendele, kes ei saa mingil põhjusel trenni teha, olgu selleks näiteks liigeste või seljavalu probleemid. Pääsukene lisas, et Kehastuudio EMS-i treener on saanud spetsiaalse hariduse ja koolituse ning kui inimestel ei ole vastunäidistusi, siis mingit probleemi nende treeningutega ei tule.

Lisaks saab Viljandi Kehastuudios valgendada hambaid ning teha rasvarakke lõhustavat laserprotseduuri. "Kuuuurija" saates esitati mullu väiteid, et Tallinna Kehastuudio LPG- masaažimasinad olevat paljudele klientidele verevalumeid tekitatud. Pääsukene märkis, et LPG-massaaži Viljandis praegu ei tehta, kuid kuna inimestel on selle vastu suur huvi, võib see teenus tulevikus nende nimekirja lisanduda.

Uue Kehastuudio ettevõtte juhatuse liige sõnas, et huvi Viljandis kaalulangetamise teenuste vastu on juba enne avamist olnud nii suur, et see on talle lausa üllatust valmistanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles