Küsitlus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kas osalesite Sakala mängudes ning lähete neid lõpetavale laulu- ja tantsupeole?

ERKI TENG (22),
elektrik

Mängudest ma osa ei võtnud, kuid jälgisin, kuidas läheb võistlejatel. Karksi vald on muidu tugev, kuid võrkpallis jäi kahjuks eelviimaseks. Olen ise ka sporti teinud ning praegugi mängin vahel sõpradega jalgpalli.
Võimalik, et laulupeole lähen, eks see ole pärast näha. Vihm mind ei takista.

ANTS KUUSIK (62),
õpetaja

Olin Sakala mängudel kergejõustiku peakohtunik. Võisteldi eelmisel pühapäeval ja valdade konkurents oli tihe. Osales ligi kolmsada inimest. Kavas olid kolm heiteala, kaugushüpe ning neli jooksu.
Mulle meeldis Põdrala valla esindus: selle liikmed polnud kergejõustikuga küll eriti tegelnud, kuid nende vaim oli tugev. Esikolmikusse jõudsid Karksi, Suure-Jaani ja Pärsti.

MAIROLD VIPPUL (18),
õpilane

Õpin Paides, nii et Sakala mängudest ma osa ei võtnud. Sporti teen küll: sõidan rattaga ja käin jõusaalis.
Kui aega on, siis laulu- ja tantsupeole võib-olla lähen. Kunagi ammu tantsisin ise ka.

RAIVO VOLMER (65),
Koidu seltsimaja hoidja

Tingimata lähen, olen seal käinud lapsest saadik ning olnud vahel ka korraldaja rollis. Nüüd astun rongkäigus koos oma armsa Koidu kooriga, ehkki ise enam ei laula.
Viljandi kultuurielu jätab kõvasti soovida. Õiget lauluväljakut meil pole ning tantsijaid ei lubata staadionile. See on absurdne: ei usu, et pasteldes tantsimine muru eriti rikuks.

DAJANA ANTON (31),
lastega kodus

Lähen laulu- ja tantsupeole nagu varasematelgi aastatel. Lubas vihma, nii et vihmavarju võtan igaks juhuks kaasa. Tantsupeo pool meeldib mulle rohkem. Traditsioonilist rongkäiku on samuti väga kena vaadata.
Olen käinud ka Tallinnas suurel laulupeol.

LEA TAALIMÄE (60),
lasteaia­õpetaja

Lasteaialapsi esinema ei kutsutud, nii et laulupeole mineku kohustust pole. Lähen selle asemel oma maakoju, sest kapsad ootavad istutamist ja seda tööd ei anna edasi lükata. Tore, et vihma lubas: siis hakkavad taimed hästi kasvama. Istutan neid palju, et saaks ka hapendada ning oleks võtta nii endal kui lastel ja lapselastel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles