Juhtkiri. Möödapääsmatu otsus

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: Sakala

Uudis sellest, kuidas Viljandi vallavolikogu otsustas, et tema esindajad aktsiaseltsi Viljandi Veekeskus nõukogus ei toeta ühtegi rahakulutamisega seotud otsust seni, kuni linn ja vald pole viinud lõpule ujulateenuse ostmise riigihanget, sai Sakala digilehele üles juba läinud reede õhtul. Selle peale pandi nii artikli kommentaariumisse kui ühismeediasse kirja mõttejuppe, mille võiks võtta kokku sõnadega «mõnitav naer». Meenutati, et veekeskus on Viljandi lühim anekdoot, ja ohati, et jälle on selle ettevõtmisega mingi jant.

Asjade senist käiku ja sellele kõigele kulunud aega silmas pidades on inimeste reaktsioonid mõistetavad. Aastaid oodatud Viljandi veekeskus on muutunud kohalikele nõnda hellaks teemaks, et iga selle kohta käiv teade, mis sisaldab viidet väikseimalegi tagasilöögile, muutub automaatselt poliitikute materdamise malakaks.

Tõele au andes tuleb aga nentida, et vallavolikogu langetas praeguses olukorras möödapääsmatu otsuse. Tänases lehes kinnitab Viljandi linnapea, et temagi ei poolda teistsugust lähenemist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles