Kõige armsamad merehädalised

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shailene Woodley kehastatav Tamy Oldham jäi oma sõnul ellu tänu sellele, et kujutas end laevale koos hukkunud mehega.
Shailene Woodley kehastatav Tamy Oldham jäi oma sõnul ellu tänu sellele, et kujutas end laevale koos hukkunud mehega. Foto: Forum Cinemas

Filmi «Triivijad» («Adrift») ei saa arvustada tavalisel moel, sest see pole päris tavaline film. Tõestisündinud loo järgi vändatud taiesed on alati hoopis isiklikumad ning mõjuvad ka igale vaatajale isiklikult.

Niisiis. Alustame sellest, et mul oli kinno minnes eesootavast oma ettekujutus. Kui ellujäämisfilm, siis ellujäämisfilm. Mis seal ikka. Lained möllavad, kellelgi hammustab hai jala otsast, keegi sööb hinge sees hoidmiseks vanaema kootud sokid ära ja võib-olla tehakse surmahirmus ka väheke seda seksivärki. Aga kui nii, siis miks oli kino täis taskurätikutega varustatud keskealisi daame? Saali pimenedes jäi õhku rippuma küsimus, kas ma olen ma ikka õiges saalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles