«Maa on lännu ja teed pole.» Aastaid kergliiklustee ootamist pani allkirju koguma

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uusna poes töötav Ene Vaigla näitas, kui palju kohalikke on andnud allkirjaga märku, et soovivad selgust ammu lubatud kergliiklustee asjus.
Uusna poes töötav Ene Vaigla näitas, kui palju kohalikke on andnud allkirjaga märku, et soovivad selgust ammu lubatud kergliiklustee asjus. Foto: Marko Saarm

Viljandi–Tartu maantee äärsetes külades elavad inimesed on alustanud allkirjade kogumist, et koputada maanteeameti südametunnistusele. Nimelt ostis amet neilt mõne aasta eest odavalt maad, aga lubatud kergliiklusteed pole seni vastu andnud. Isegi selgitust mitte.

Üks allkirjade kogumise leht on Uusna poes ja teine Kalmetul Kaunismäe kaupluses, lisaks koguti allkirju Kalmetu koolis. Paaril viimasel nädalal on nendele oma nime kirjutanud rohkem kui sada inimest.

Nende seas on ka Uusna kaupluses töötav müüja Ene Vaigla. Ta ütles, et sellest peab olema kasu, sest kogukondlik lähenemine on viimasel ajal teisigi aidanud, ja tõi näiteks tselluloositehase vastu astumise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles