Elu parima sõidu teinud krossimees hindab tulemust ebaloogiliselt heaks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Lauris Daiders said nädalavahetusel Belgias kõikides sõitudes kihutada võistlejate rivi eesotsas. Tulemuseks oli elu parim tulemus.
Kert Varik ja Lauris Daiders said nädalavahetusel Belgias kõikides sõitudes kihutada võistlejate rivi eesotsas. Tulemuseks oli elu parim tulemus. Foto: Rauno Kais

Karksi valla krossimees Kert Varik hindas Belgiasse Lommeli liivarajale sõites oma võimalusi hea koht ära tuua kaduvväikseks, sest nii rasketel radadel pole ta treenida saanud. Kokkuvõttes saavutatud teine koht oli aga tema elu parim tulemus.

Mõlemas lõppenud nädalavahetusel asetleidnud külgkorviga mootorrataste krossi maailmakarikasarja etapi võistlussõidus jõudis ta koos oma lätlasest korvimehe Lauris Daidersiga pjedestaalile ehk sai teise ja kolmanda koha. Kokkuvõttes andis see teise koha.

"Ma ei uskunud sinna sõites, et ma suudan kümne sekkagi tulla," tunnistas Varik. "Lommelis on väga raske liivarada, kus oskavad sõita kohalikud. Mina pole saanud sellistes tingimustes isegi treenida."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles