Täna algab Suure-Jaani muusikafestival

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaani muusikafestivali avakontsert heliloojate Kappide muuseumis algab täna kell 17. Esinevad viiuldaja Mari-Liis Uibo ja pianist Ralf Taal. Kontsert on tasuta.
Suure-Jaani muusikafestivali avakontsert heliloojate Kappide muuseumis algab täna kell 17. Esinevad viiuldaja Mari-Liis Uibo ja pianist Ralf Taal. Kontsert on tasuta. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna algav 21. Suure-Jaani muusikafestival kestab 23. juunini. Kaheksa päeva jooksul tuleb 15 paigas 27 kontserti.

Üks festivali magneteid, jaanilaupäeva varahommikune päikesetõusukontsert Hüpassaare rabasaarel toob lisaks publikule ja soo-orkestrile rappa solistid Jaak Sooääre ja Urmas Sisaski ning mõtisklusi mõlgutama Valdur Mikita.

Festivali tänase  avapäeva lõpetab  Olustvere viljaaidas rokk-kontsert «Kõigi aegade suurim kitarrivirtuoos – Jimi Hendrix 75». Kitarri mängib 2016. aastal Grammy auhinna võitnud  Laur Joamets, laulab Robert Linna ning erikülalisena astub lavale Ivo Linna. Kaasa teevad kammerkoor Collegium Musicale ja kammerorkester Estonian Sinfonietta. Kontsert algab kell 21.

Pühapäeval, 17. juunil on aiakohvikute päev ning Põhja-Sakala valla esimene laulu- ja tantsupidu. Kohvikud ootavad muusikahuvilisi ja maitseelamuste otsijaid.

Suure-Jaani muusikapäevade täieliku kava leiab festivali veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles