Kõige kiiremini areneva ettevõtte omanik võttis juhtimise enda kätte tagasi

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks pakirobotifirma Cleveron asutajaid ja omanikke Arno Kütt (esiplaanil) on mai algusest taas ise ettevõtte tegevjuhi rollis olnud, sest mullu aprillis sellele kohale palgatud Andres Liinati (taamal) ettekujutus arengust ei klappinud asutajate omaga. Foto on tehtud mullu novembris, kui väga kiiresti arenevas firmas käis külas president Kersti Kaljulaid.
Üks pakirobotifirma Cleveron asutajaid ja omanikke Arno Kütt (esiplaanil) on mai algusest taas ise ettevõtte tegevjuhi rollis olnud, sest mullu aprillis sellele kohale palgatud Andres Liinati (taamal) ettekujutus arengust ei klappinud asutajate omaga. Foto on tehtud mullu novembris, kui väga kiiresti arenevas firmas käis külas president Kersti Kaljulaid. Foto: Marko Saarm

Viljandi pakirobotitootjat Cleveron juhib pärast aastast pausi taas selle asutaja ja omanik Arno Kütt, sest mullu aprillis ettevõtte tegevjuhiks palgatud Andres Liinati kujutlus firma arengust erines asutajate omast.

Kui varem Tartu ülikooli kantslerina töötanud Andres Liinat ametisse võeti, selgitas Arno Kütt, et niisugune samm võimaldab tal pühenduda Cleveroni tehnoloogia arendamisele. Eile ütles Kütt Sakalale aga, et praegu ettevõttele uut tegevjuhti ei otsita. Ta märkis, et töösuhe Liinatiga lõppes mai alguses ehk juba poolteist kuud tagasi.

Seda, et tulevikus tekib vajadus uue tegevjuhi palkamise järele, Kütt siiski ei välistanud.

«Me oleme nii kiires kasvufaasis, et seda, mis saab tulevikus, ma ei tea,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles