Striptiisiklubi kolis Viljandist Rakverre

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki striptiisiklubi ajast säilinud akende kujundus katab veel Tartu tänaval asuvat maja, on klubi seal suletud.
Ehkki striptiisiklubi ajast säilinud akende kujundus katab veel Tartu tänaval asuvat maja, on klubi seal suletud. Foto: Marko Saarm

Kolm aastat Viljandi kesklinnas striptiisiklubi pidanud ettevõte avas juuni algul samalaadse klubi Rakveres. Viljandis neiud end enam öisel ajal avalikult lahti ei riieta, sest endise striptiisiklubi hoone vahetas omanikku.

Osaühingu Vadred esindaja Vladislav Vallades rääkis Virumaa Teatajale, et klubi Kapriz on Viljandis suletud, sest Tartu tänava maja, milles see tegutses, vahetas omanikku.

Juriidiliselt Viljandis registreeritud Vadred peab nüüd striptiisiäri Rakveres, kus avas ühes vanas mööblipoes klubi, mis kannab sama nime kui Viljandis.

Viljandi striptiisiklubi avati 2006. aastal Uueveski orus kunagises veskihoones. 2010. aastal kolis see Tartu tänavale hoonesse, kus nõukogude ajal tegutses piimapood ning hiljem on seal olnud nii kauplused kui söökla. Striptiisiklubi on aja jooksul vahetanud korduvalt omanikku ning osaühingule Vadred kuulus see 2014. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles