Kantremaa tööstusalal algas tänavaehitus

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnapea Madis Timpson käis Pargi tänaval tööde algust vaatamas ja soovis YIT Infra Eesti AS objektijuhile Kerot Kullile jõudu.
Viljandi linnapea Madis Timpson käis Pargi tänaval tööde algust vaatamas ja soovis YIT Infra Eesti AS objektijuhile Kerot Kullile jõudu. Foto: Johan-Kristjan Konovalov

Viljandis Pärnu maantee ümbrusesse jäävas tööstuspiirkonnas algasid tee- ja torutööd ning suuresti euroliidu raha eest tehakse üksteise järel korda Metsküla tee ning Pargi ja Planeedi tänav ning seejärel liigutakse Pärnu maanteele ja Tähe tänavale.

Esmaspäeva hommikul alustas ehitaja Pargi ja Planeedi tänaval vana asfaltkatte ülesfreesimist, misjärel asutakse kohe ka kaevetööde kallale. Töid tehakse nii, et tänavaid liikluseks ei suleta ja üks sõidusuund jääb autodele avatuks.

Novembrini kestvad ehitustööd hõlmavad Pärnu maantee ja Metsküla tee osalist rekonstrueerimist ning Pargi, Planeedi ja Tähe tänava täies mahus uueks ehitamist. Kavas on tänavate katte, veetrasside, reovee-, sajuvee- ja sidekanalisatsiooni ning tänavavalgustusrajatiste ehitus. Töö tellija on linnavalitsus ja partnerina on kaasatud aktsiaselts Viljandi Veevärk.

Ehitaja on YIT Infra Eesti aktsiaselts ning ehitustööde omanikujärelevalvet teeb aktsiaselts Infragate Eesti.

Töö algust vaatamas käinud linnapea Madis Timpson ütles linnavalitsuse pressiteate vahendusel, et tööstusala tugitaristu uuendamise tähtsust ei saa alahinnata. «Kantremaal asub hulk linna olulisemaid tööandjaid, kes kõik panustavad sellesse, et Viljandi areneks ja meie inimestel oleks tööd,» ütles linnapea.

Töö kogumaksumus on 1 827 791,25 eurot ja seda toetatakse Euroopa Regionaalarengu Fondist piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetme kaudu 1 121 406,13 euro ulatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles