Galerii. Paala järvel peetud Eesti karikavõistluste etapil aerutamises saatis viljandlasi edu (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna peeti Paala järvel Eesti karikavõistluste neljas etapp aerutamises.

Meeste ühekanuul oli Madis Vitsut kolmas, meesveteranidest oli Meelis Lond ühesüstal teine. Meeste kahekanuul pälvisid Madis Vitsut ja Taimo Priinits teise koha, naiste ühesüstal oli Eve Külasalu neljas. Koos pärnaka Anette Baumiga oli Eve Külasalu naiste kahesüstal teine. Poiste B-klassis pälvis ühekanuul Siim Laas kolmanda koha, Aksel Alas oli poiste E-klassis ühesüstal neljas. Kristo Maisa sai poiste B-klassis ühesüstal kuuenda koha.

Peeter Becker sõnas, et 15-aastane Kristo Maisa võistles koos aasta vanematega ning tegemist on äärmiselt andeka noormehega, kes tõsise pühendumise korral võiks tulla kas või olümpiavõitjaks. Paraku on noormees Beckeri sõnul seni olnud laisk treenija, läinud nädalal jõudis ta veele vaid ühe korra.

Peeter Beckeri sõnutsi oli võistlustel väga palju vene rahvusest sportlasi, kes iseäranis noorteklassides noppisid lõviosa pjedestaalikohtadest. «Vene poistel on võistlejahing kõvem,» tõdes Becker. Kokku osales võistlustel 160 osaleja ringis.

«Viljandlastest oli noorim 5-aastane ja kümmekond alla 10-aastast võistlejat. Võistlus läks hästi, keegi ümber ei käinud ja kõik jõudsid lõpuni. Siit on hea edasi minna. Paljude väiksemate jaoks oli see üldse esimene võistlus,» sõnas Peeter Becker.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles