Ragnar Klavan jagab laupäeval autogramme

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Tairo Lutter / Postimees

Jalgpalliportaali jalgpall.ee andmetel võõrustab Eesti koondis laupäeval A. Le Coq Arenal MM-finaalturniirile sõitvat Marokot. Mängu külastab ka koondise kapten Ragnar Klavan, kes jagab enne kohtumist autogramme.

Vigastuse tõttu koondiselaagrist eemale jäänud Liverpooli keskkaitsja jagab autogramme kell 18.15 A. Le Coq Arena festivalialal. Koondise särgis 124 kohtumist pidanud Klavanil on seljataga teine hooaeg Inglismaal, kus ta saavutas koduklubiga Premier League’is neljanda koha ning jõudis Meistrite liigas finaali. Viiel korral Eesti parimaks jalgpalluriks valitud 32-aastasest Klavanist sai esimene eestlane, kes löönud Premier League’is värava, kui tema tabamus Burnley vastu kohtumise lisaminutitel andis 2:1 võidu Liverpoolile.

Festivaliala, kus on kavas palju põnevaid tegevusi ja kuhu pääseb Eesti – Maroko piletiga, avatakse laupäeval, 9. juunil kell 16. Kell 17 avatakse staadioni väravad ning Eesti – Maroko maavõistluse avavile kõlab kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles