Rannajalgpallurid alustavad hooaega karikajahiga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JK Fellin alustab laupäeval Tallinnas võistlushooaeaga Eesti karikavõistlustega.
JK Fellin alustab laupäeval Tallinnas võistlushooaeaga Eesti karikavõistlustega. Foto: Erakogu

Rannajalgpalli harrastavaid viljandlasi koondav meeskond JK Fellin alustab laupäeval Tallinnas võistlushooaeaga Eesti karikavõistlustega.

2016. aastast Eesti karikasarjas ja liigaturniiridel osalevasse JK Fellinisse kuuluvad jalgpalli harrastavad Viljandis sirgunud mehed, kes on osalenud ka Eesti harrastajate jalgpalliliigas, ent on viimasel ajal  oma võistlemislusti rahuldanud peamiselt rannaturniiridel.

Viljandi meeskonna esindaja Henri Pedaniku sõnul ootab neid laupäeval Nõmme spordikeskuses peetavas karikavõistluste avaringis tugev vastane Saue JK, kes kuulub meistrivõistlustel kõrgemasse ehk meistriliigasse. JK Fellin osaleb meistrivõislustel esiliigas.

Rannajalgpalli karikavõistluste süsteem on klassikaline: võitja jätkab järgmises ringis ja kaotaja ehk väljalangeja jääb väljaku äärde konkurentidele kaasa elama. Eesti karikavõistlustel osaleb tänavu kaheksa meeskonda.

«Eelmisel aastal langesime karikaturniiril esimeses ringis, aga üle-eelmisel aastal jõudsime välja poolfinaali, kus kaotasime hilisemale võitjale,» meenutas Henri Pedanik.

Nädal pärast karikavõistlusi algavad Eesti rannajalgpallis ka meistrivõistlused. Nii meistri- kui esiliiga avaetapp mängitakse ületuleval nädalavahetusel Pärnus.

Eelmisel hooajal lõpetas JK Fellin kümne esiliiga konkurendi seas viienda kohaga, tänavu loodavad viljandlased seda tulemust üle mängida. Mõlemas liigas osaleb kaheksa võistkonda.

Nagu ütles Henri Pedanik, on JK Fellin tänavu saanud paar mängumeest ka juurde.

Eesti rannajalgpalli esiliiga hooajal mängitakse kuus etappi, neli neist on kavandatud Pärnusse ja kaks pealinna.

Koosseis

JK Fellini koosseisu kuuluvad Henri Pedanik, Marek Ungerson, Steven Tensing, Raul Kaljula, Priit Luik, Rait Pärna, Markel Utsal, Sören Õunap, Rasmus Alles, Karl Välja ja Karl-Louis Laasmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles