Päästjad kustutasid põhku ja võsa ning jälitasid kitse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männimäel kustutasid päästjad võsa ja heina.
Männimäel kustutasid päästjad võsa ja heina. Foto: Lõuna-Eesti Päästekeskus

Viljandimaa päästjatel tuli eile jälitada Viljandi kesklinnas kitse, kustutada Olustveres lammastele mõeldud põhku ning Männimäe teel võsa.

Kolmapäeval kell 12.48 teatati, et Viljandis Tallinna tänaval Uku keskuse juures jookseb endise bussipargi alal ringi metskits, kes aeg-ajalt sarvipidi traataeda takerdub. Sel ajal kui päästjad sündmuskohale jõudsid, pääses loom piiratud alalt välja ja jooksis minema.

Kell 14.59 tuli teade, et Põhja-Sakala vallas Olustvere alevikus süttis lammaste varjualuses põhk. Põleng kustutati enne päästjaid, aga tuletõrjujad loputasid kogu ala igaks juhuks veega üle, et vältida järgmist süttimist.

Kella 17.09 ajal põles Viljandis Männimäe teel garaažide juures 200 ruutmeetrit pinnast ja võsa, mille päästjad kustutasid, ning kella 20 ajal järelkustutasid nad Mulgi vallas Polli külas varem põlenud oksahunnikut.

Mulgi vallas Ärikülas leiti aga kolmapäeval 220-millimeetrine mürsk, mille Lõuna-Eesti pommigrupp kahjutuks tegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles