Kas tasuta bussisõit tuleb? Otsustajad kogunevad täna

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesed uued ja juulist sõitma hakkavad bussid on Atko Grupp juba Viljandisse toonud. Need sinised Isuzu bussid sõidavad maakonnaliinidel.
Esimesed uued ja juulist sõitma hakkavad bussid on Atko Grupp juba Viljandisse toonud. Need sinised Isuzu bussid sõidavad maakonnaliinidel. Foto: Marko Saarm

Viljandimaa on üks viimastest, kus pole veel langetatud otsust, kas juulist on kõikjal maakonnas bussisõit tasuta kõigile inimestele või kehtestatakse tööealistele pilet.

«Sellega on suur juriidiline segadus,» nentis eelmisel nädalal Viljandi vallavolikogus küsimustele vastanud Kaupo Kase, kes on korraga nii Viljandimaa ühistranspordikeskuse juhataja kui vallavolikogu esimees.

Tema kinnitusel koguneb keskuse nõukogu taas 7. juunil ning nädal tagasi avaldas ta lootust, et nüüd on võimalik otsus vastu võtta. Nõukogu arutas sama teemat eelmise nädala laguses, kuid siis oli otsuse langetamiseks infot vähe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles