Saarlanna mahutas emade taeva telki

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühing Mamas’ Heaven ja selle eestvedaja Sigrid Jaanus loob võimalusi väliüritustel paremini väikelapse eest hoolitseda.
Osaühing Mamas’ Heaven ja selle eestvedaja Sigrid Jaanus loob võimalusi väliüritustel paremini väikelapse eest hoolitseda. Foto: Sigrid Koorep / Sakala

​Viljandis Kirsimäel on üles seatud emade taevas. «Mamas’ Heaveni» nime kandev suur telk annab värsketele emadele suurel üritusel võimaluse beebiga veidi privaatsemalt aega veeta. 

««Mamas’ Heaven» on tegelikult moodultoad,» lausus samanimelise ettevõtte asutaja Sigrid Jaanus. Telk on ajutine lahendus, sest suvi jõudis kätte, aga moodultoad pole veel valmis. 

Ettevõtte rajamiseks sai ta julgust küsitlusest, millele vastanud 1200 emast 800 olid arvamusel, et väliüritustel pole võimalik hõlpsalt lapse eest hoolitseda. «On küll perekesksed üritused, aga samas pole võimalust beebiga omaette olla,» ütles Jaanus. Ja lisas, et üks asi on muidugi imetamine, aga vahel on tahtmine vihma, tuule või päikese eest varju minna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles