Karl Roosna vahetab Saksamaal klubi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Roosna jätkab mängijakarjääri Saksamaal.
Karl Roosna jätkab mängijakarjääri Saksamaal. Foto: Marko Saarm

Viljandi spordikooli käsipallikasvandik, Eesti koondislane Karl Roosna sõlmis teisipäeval Saksamaal uue mängijalepingu: tema järgmise hooaja klubi on 3. Bundesliga meeskond HSG Krefeld.

Praegu lõpetab 21-aastane Roosna Saksamaal oma mängijakarjääri teist hooaega ja soov klubi vahetada oli tal oma sõnul olnud juba mõnda aega. 2. Bundesligas Tusem Esseni meeskonnas pole pärast treenerivahetust just ülearu palju mängupraktikat saanud, sest nagu ta ise ütles, ta pole lihtsalt uue treeneri mänguplaani mahtunud.

«Minu jaoks ei ole see probleem, kas mängida teises või kolmandas Bundesligas, üldiselt on seal tase suhteliselt sarnane,» on Roosna varem kinnitanud. «Oluline on saada väljakule ja mängupraktikat. Varumeestepinki võib mis tahes liigas soojendada,» ütles ta hooaja keskel Sakalale, kui tegi esimest korda juttu klubi vahetamise soovist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles