Eve stuudio peab pühapäeval aastapäevapidu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu sügisel oma 30. hooaega alustanud Eve stuudio korraldas talvel Ugala teatris suure tantsukontserdi. Pühapäeval võtab stuudio oma hooaja kokku Viljandi avatud noortetoa hallis. Pildil on Eve stuudio eestvedaja ja juht Eve Noormets.
Tänavu sügisel oma 30. hooaega alustanud Eve stuudio korraldas talvel Ugala teatris suure tantsukontserdi. Pühapäeval võtab stuudio oma hooaja kokku Viljandi avatud noortetoa hallis. Pildil on Eve stuudio eestvedaja ja juht Eve Noormets. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeva kell 15 võtab Eve stuudio Viljandi avatud noortetoas kokku oma 30. hooaja.

Sünnipäevahooaega on stuudio tähistanud eripalgeliste ja meeleolukate ettevõtmistega: Ugala teatris koos sõpradega tantsupidu pidades, pildialbumeid sirvides, ETV «Lastetoas» külas käies, Eesti parima tantsuõpetaja tunnustust vastu võttes, tsirkusekohvikut korraldades, Eesti noorte tantsuühenduse tegemistes kaasa lüües, uue huvihariduse loomisprotsessis osaledes ning esinedes, õppides ja avastades.

Tuleval nädalavahetusel esineb stuudio Haapsalu tsirkusefestivalil «Hook» koos ühe oma vaieldamatu lemmikõpetaja, Hollandist pärit Marco Bonisimoga, kellega asutatakse Viljandi publiku ette täna teisel Kirsimäel.

Pühapäeval tähistab Eve stuudio ühes praeguste ja endiste õpilaste ja nende vanematega oma tegutsemise 30. aastapäeva   – esinemispaigas, mille sarnases pole veel kontserti tehtud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles