Liba-Sakala. Maakonna loomad võtavad vabariigi juubeli aastat tõsiselt

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põdrad tahavad aasta lõpuks suudelda ja kallistada 100 Eesti inimest. See on nende kingitus Eesti Vabariigi juubeliks.
Põdrad tahavad aasta lõpuks suudelda ja kallistada 100 Eesti inimest. See on nende kingitus Eesti Vabariigi juubeliks. Foto: MINK

Eesti Vabariigi juubeli aasta on jõudmas poole peale ning seetõttu on paslik vaadata, kusmaal on Viljandimaa loomad ja linnud selle suursündmuse tähistamisega.

Juubelikingituste tegemine hakkas pihta kohe jaanuari esimestel päevadel, kui Mulgi valla kitsed asusid ellu viima plaani süüa nädalaga ära 100 noore õunapuu võrsed. Tänu soodsatele lumeoludele tulid nad sellega toime kolme päevaga ja järgmised 100 õunapuud sõid nad juba kingituseks Eesti Vabariigiga ühevanusele Läti Vabariigile.

Veebruaris andsid oma panuse juubeliaasta tähistamisse Lõuna-Eesti karud. Vabariigi aastapäeval kogunesid nad kõik Piimametsa ning moodustasid katkematu ringi, imedes 24 tunni jooksul ainult naabri käppa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles