Õhtuvalguses saab teoks ööjalgpalliturniir

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel kell 20 avatakse kunstmuruväljakul Tuleviku harrastajate seltskonna öökohvik ning tund hiljem, kell 21 saab samas alguse järjekordne ööjalgpalliturniir.
Reedel kell 20 avatakse kunstmuruväljakul Tuleviku harrastajate seltskonna öökohvik ning tund hiljem, kell 21 saab samas alguse järjekordne ööjalgpalliturniir. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna õhtul ootab Viljandi jalgpalliklubi Tulevik kõiki sõpru ja poolehoidjaid Viljandi linnastaadioni lähistele hansapäevade avalöögile aega veetma. 

Kell 20 avatakse kunstmuruväljakul Tuleviku harrastajate seltskonna öökohvik ning tund hiljem, kell 21 saab sealsamas alguse traditsiooniline ööjalgpalliturniir.

Väljakul hakkavad madistama kõige eripalgelisemad meeskonnad. Mängitakse risti väljakut kahel platsil korraga ning kõik osalejad mängivad kõigiga läbi. Mängude kestus selgub vahetult enne turniiri algust, kui on teada osalevate meeskondade täpne arv. «Oma meeskonna saab üles anda ka veel vahetult enne turniiri algust otse staadionil,» on kirjas klubi kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles