Miljonieurose spordiväljaku projekt sai valmis, aga raha napib ka tara parandamiseks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar aastakümmet vana aed on lagunenud ja näeb üsna kole välja. Tänavu saab selle esikülg vahetatud, kuid ülejäänud osa ei muutu.
Paar aastakümmet vana aed on lagunenud ja näeb üsna kole välja. Tänavu saab selle esikülg vahetatud, kuid ülejäänud osa ei muutu. Foto: Marko Saarm / Sakala

​Viljandi linnavalitsus sai nädal tagasi projekti, et rajada sõudeellingu ja Ranna puiestee vahele miljon eurot maksma minev kahe väljakuga spordiplats. Ehitamiseks raha linnal aga pole ja kitsikus on suisa nii suur, et kunstmuruväljaku võrkaeda saab uuendada vaid ühest küljest.

Eelmisel aastal enam kui 11 124 euro eest tellitud ja nädal tagasi valminud ehitusprojekt näeb ette võimaluse rajada järve äärde kunstmuruväljakust Männimäe poole kaks oodatud spordiplatsi: üks harjutusväljak jalgpalluritele ja teine heitjatele. Paraku on see praegu vaid paberile pandud ilus unistus, sest vajalikku miljonit eurot ei paista töö tarbeks ka lähemal kolmel või neljal aastal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles