Kolinal purunenud mootor andis tiitli püüdmisele paugu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja tema korvimees Lauris Daiders alustasid Eesti ja Läti meistrivõistluste Tartumaal Langel peetud teist etappi võiduga, ent teise sõidu pidid nad mootori purunemise tõttu katkestama. Pilt on tehtud Ainja motokrossirajal.
Kert Varik ja tema korvimees Lauris Daiders alustasid Eesti ja Läti meistrivõistluste Tartumaal Langel peetud teist etappi võiduga, ent teise sõidu pidid nad mootori purunemise tõttu katkestama. Pilt on tehtud Ainja motokrossirajal. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval jahtis Tartumaal Lange motokrossirajal Eesti ja Läti meistrivõistluste etapil teiste seas koduste tiitlivõistluste punkte ka Viljandimaa mees Kert Varik koos lätlasest meeskonnakaaslase Lauris Daidersiga, ent saak jäi loodetust napimaks.

Külgkorviga tsiklite esimeses sõidus näitasid hiljuti oma esimese maailmameistrivõistluste sarja pjedestaalikoha saanud Varik ja Daiders hoogu, millega hoiavad praegu maailmas viiendat kohta. Sellega võtsid nad ka kindla võidu. Teisena ületas lõpujoone lätlane Didzis Gorbenko, korvis eestlane Tanel Kõiv. Kolmandaks tuli Läti meeskond Jānis Daiders/Mārtiņš Zemeskalns.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles