Parkimine annab koolile sügiseks mõtteainet

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud reedel kella ühe paiku päeval Kesklinna kooli juures ummikuid küll ei tekkinud, aga liiklusreegleid alati ei järgitud.
Läinud reedel kella ühe paiku päeval Kesklinna kooli juures ummikuid küll ei tekkinud, aga liiklusreegleid alati ei järgitud. Foto: Marko Saarm

​Viljandi Kesklinna kooli juures õppepäeva alguses ja lõpus tekkiv autode hulk muudab liiklejail vahel meele mõruks ning annab taas kooliperele põhjust lahendustele mõelda.

Nii selle kui teiste koolimajade juures tekkivatest ajutistest ummikutest on Sakala korduvalt kirjutanud ja asjatundjatelt ettepanekuid küsinud. Suurt miskit muutunud pole ja nii tõuseb teema ikka ning jälle päevakorda, isegi otse enne suurt suvepuhkust.

Viljandlane Janek Vanamets pöördus toimetusse ja kurtis, et tundide lõppemise ajal on algklasside maja juures kaos: lastele järele tulevad vanemad peatavad auto kõnniteel või ülekäigurajal ja mõni sõidab peaaegu kooli trepi ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles