Sõudjad rõhusid karikavõistlustel katsetamisele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi naiste roolijata neljapaat koosseisus Erli Mat, Annabrita Kalda, Ann Silva Elmaste ja Laura Stina Kivistik teenis Eesti sõudmise karikavõistlustel võidu.
Viljandi naiste roolijata neljapaat koosseisus Erli Mat, Annabrita Kalda, Ann Silva Elmaste ja Laura Stina Kivistik teenis Eesti sõudmise karikavõistlustel võidu. Foto: Erakogu

Möödunud nädalavahetuse kahel päeval oli Pärnu jõgi Eesti sõudesportlaste päralt. Alustasid nood laupäeval Eesti karikavõistlustega ja jätkasid pühapäeval Erich-Wilhelm Seileri mälestusvõistlustega.

Viljandi sõudeklubil jagus võidurõõmu mõlemasse päeva. Klubidevaheliste karikavõistluste koondtabelis jäi aga varasematel aastatel enamasti kolmandaid ja neljandaid kohti korjanud Viljandi esindus tänavu viiendale positsioonile.

Nagu ütles Viljandi sõudeklubi ja spordikooli treener Ruth Vaar, kasutati seekordseid karikavõistlusi suuresti ees ootavate rahvusvaheliste tiitlivõistluste paatkondade katsemiseks. «Mitu meie sportlastega paati sõitis väljaspool arvestust, sest eri klubidest moodustatud meeskonnad ei saa võistkondlikke punkte teenida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles