Kergejõustikusari kolis staadionile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja «TV 10 olümpiastarti» Viljandimaa neljandal osavõistlusel oli üks edukamaid sportlasi Paalalinna kooli õpilane Jane Roosimägi.
Sarja «TV 10 olümpiastarti» Viljandimaa neljandal osavõistlusel oli üks edukamaid sportlasi Paalalinna kooli õpilane Jane Roosimägi. Foto: Elmo Riig

Detsembris alanud noorte kergejõustikusari «TV 10 olümpiastarti» sai pärast kolme sisehallis peetud osavõistlust jätku õues. Viljandimaa neljas etapp peeti esmaspäeval Viljandi linnastaadionil.

Mõlemale tütarlaste vanuserühmale olid kavas 600 meetri jooks ja pallivise ning vanema rühma tüdrukutele ka kettaheide. Mõlema vanuserühma poistel tuli mõõtu võtta kolmel alal: 1000 meetri jooksus, palliviskes ja kettaheites.

Võistlussarja nooremas vanuserühmas teevad kaasa 12-aastased ja nooremad ning vanemas rühmas 13- ja 14-aastased poisid ja tüdrukud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles