Reede, 25. mai

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärimusmuusika aidas toimub hooaja lõpupidu.
Pärimusmuusika aidas toimub hooaja lõpupidu. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi Pauluse kirikus on kella 18–24 kirikute öö. Kontserdiprogramm, avatud on kohvik ja pääs kiriku torni. Kiriku tänav 3. 

Sakala keskuses 25. mail kell 19 balletistuudio «Luikede järv», lisakontsert 27. mail kell 17. Tallinna tänav 5, Viljandi.

Kõpu Peetri kirikus 25. mail kell 19 «Kirikute öö»: slaidiprogramm "Kõpu kiriku ja kihelkonna lugu", heategevuskohvik ja heategevusmüük Kõpu kiriku remondi toetuseks, ringkäigud kirikus ja näitused, kontsert ja südaöö palvus Uku Masingu tekstidega. Lisainfo www.kirikuteoo.ee.

Suure-Jaani kirikus 25. mail kella 20–22 «Kirikute öö» Suure-Jaanis: J.Siimu ettekanne pildistamisest, ringkäigud ja õhtupalvus. Lisainfo www.kirikuteoo.ee.

Ugala teatris kell 19 «Gogoli disko».  Vaksali tänav 7, Viljandi. 

Pärimusmuusika aidas kell 19 hooaja lõpupidu. Tasuja puiestee 6, Viljandi. 

NÄITUSED

Viljandi linnagaleriis 4. juunini Viljandi kunstikooli aastanäitus «1:100». Linnaraamatukogu Ameerika teabepunktis mai lõpuni Sirje Kriisa näitus «Minu kogukotid ja muu». Tallinna tänav 11/1.

Mõisaküla muuseumis ERM-i külalisnäituse «Külatänavalt punasele vaibale. 100 aastat rahvuslikku moodi» osaline väljapanek. Eksponaatide seas on Evelin Ilvese pidulikud vastuvõtukleidid. Näitust saab vaadata 26. maini. Info tel. 435 5607. Sihveri tänav 4, Mõisaküla.

Karksi-Nuia kultuurikeskuses mai lõpuni sinises saalis Tiina Ojaste maalid «Habras lummus», teise korruse fuajees Karksi-Nuia lasteaia mudilaste loovtööde näitus. Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Viljandi muuseumis püsinäitus Viljandimaa ajaloost. Johan Laidoneri plats 10.

Kondase keskuses on 9. juunini Soome kunstniku Sirpa Hammari maalinäitus ja Eesti lastekirjanduse kunstieksperdi Viive Noore kureeritud libahunditeemaline illustraatorite näitus. 8. juunini «Kaadervärk» – stuudio Animailm lamenukk-tehnikas animatsioonifilmid ekraanil ja kaadri taga. Viljandimaa õpilaste käsitöönäitus «Ise tehtud, hästi tehtud». Püsinäitus on kooliõpetaja ja maalikunstniku Paul Kondase (1900–1985) maalidest, mis kuuluvad Viljandi muuseumi kogusse. Pikk tänav 8, Viljandi.

Suure-Jaani külalistemajas 16. juunini kevadnäitus Enno Alliku «Lilled ja loodus». Külastamine etteteatamisel telefonil 5305 8600. Ilmarise tänav 3.

Viljandi gümnaasiumis püsinäitus keskhariduse andmisest Viljandis. Hariduse tänav 2.

Sakala keskuses tutvustab oma värskeimat maaliloomingut maalikunstnik Mirjam Mölder-Mikfelt näitusega «Südamest». Tallinna tänav 5, Viljandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles