Algav nädal toob suvise ilma

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päikselisel päeval avab võilill õie. Vihma korral õienupp sulgub.
Päikselisel päeval avab võilill õie. Vihma korral õienupp sulgub. Foto: Elmo Riig

Ilmateenistuse teatel on esmaspäeva öösel selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 meetrit sekundis. Sooja on 7–11 kraadi.

Päeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 meetrit sekundis. Sooja on 20–26 kraadi. 

Teisi- ja kolmapäevased äikesehood langetavad suvist õhutemperatuuri mõne pügala võrra allapoole, kuid ilm jääb jätkuvalt kevadiselt soojaks.

Ilmateenistuse teatel on teisipäeva öösel selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt idakaaretuul 1–7 meetrit sekundis. Sooja on 8–13 kraadi. Teisipäeva päeval pilvisus tiheneb ning pärastlõunal sajab mitmel pool hoovihma, on äikesevõimalus.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja jätkuvalt püsib äikesevõimalus. Puhub valdavalt läänekaaretuul 2–7 meetrit sekundis. Sooja on 9–14 kraadi. Kolmapäeva päeval pilvisus hõreneb. Lõuna-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub lääne- ja loodetuul 5–10 meetrit sekundis. Sooja on 16–21 kraadi.

Neljapäeval on oodata sajuta ilma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles