Viljandi noormees võidutses Ukrainas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Romeo Pikandi väga edukalt alanud hooaeg sai Ukrainas võiduka jätku, kui ta saavutas Euroopa noorte meistrivõistluste etapil omas masinaklassis esimese koha.
Romeo Pikandi väga edukalt alanud hooaeg sai Ukrainas võiduka jätku, kui ta saavutas Euroopa noorte meistrivõistluste etapil omas masinaklassis esimese koha. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval sõideti Ukrainas Kovelis Euroopa 65 ja 85 cc masinaklassi motokrossi meistrivõistluste Kirde regiooni esimene etapp ning eestlastele oli see edukas: 65 cc arvestuses võidutses Viljandi vee- ja motospordiklubi noormees Romeo Pikand (pildil) ning 85 cc arvestuses sai Romeo Karu kolmanda koha.

Euroopa meistrivõistlustel on kokku neli regiooni, mille parimad selgitavad suvel lõpuks tiitliomanikud. Eestlased osalevad traditsiooniliselt Kirde regioonis, kus tänavu on kavas kolm etappi koos Baltikumi ja endise idabloki riikide sõitjatega, vahendas Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni koduleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles