Õnnetuspaikadest viidi kolm inimest haiglasse ja kolm politseisse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühelt avariipaigalt tabas politsei korraga kaks purjus juhti.
Ühelt avariipaigalt tabas politsei korraga kaks purjus juhti. Foto: Mihkel Maripuu

Viljandimaal oli lõppenud nädalavahetusel tavapärasest palju rohkem liiklusõnnetusi ning viielt õnnetuspaigalt viidi kolm inimest haiglasse ja kolm joobes juhti politseijaoskonda.

Reedel kella 7.45 paiku sai politsei teate, et Viljandis Reinu teel on kaks sõiduautot kokku põrganud. Esialgsetel andmetel kaotas Opeli roolis olev naine hetkeks tähelepanu ning sõitis tagant otsa vasakpööret sooritama asunud sõiduautole Audi.

Kokkupõrke järel tundis Audi juht kaelas valu ning meedikud viisid ta Viljandi haiglasse tervisekontrolli. Eluohtlikke vigastusi tal ei tuvastatud ning pärast esmaabi lubati ta kodusele ravile. Korrakaitsjad tuvastasid sündmuskohal, et mõlema auto juhid olid kained.

Laupäeval kella 22 paiku teatas tähelepanelik mööduja häirekeskusele Mulgi vallas juhtunud liiklusõnnetusest, kus auto oli teelt välja maanteekraavi sõitnud ning katusele paiskunud.

Politseinikud selgitasid välja, et alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 41-aastane mees oli Sultsi–Abja-Paluoja maantee 17. kilomeetril kurvi läbides kaotanud kontrolli oma sõiduvahendi üle ning põrutanud sellega kraavi, kus auto katusele paiskus. Joobes juht sai õnnetuses viga ning meedikud viisid ta Viljandi haiglasse.

Ööl vastu pühapäeva otsustasid korrakaitsjad Viljandis liikudes kontrollida kahtlasi manöövreid teinud BMW-d ja selle juhti. Politsei patrullsõidukile ette keeranud autole anti peatumismärguanne, mida juht paaril korral eiras. Lõpuks jättis sohver siiski masina tee äärde seisma ning kontrollimisel tuvastasid politseinikud tal alkoholi tarvitamise tunnused.

Ta toimetati jaoskonda ja tema sõiduvahend pukseeriti linna tasulisse parklasse.

Samal ööl kella 1.45 paiku teatati häirekeskusele, et Viljandi vallas Tartu ja Viljandi maantee 67. kilomeetril on sõiduauto teelt välja sõitnud. Politseinikele tunnistas Fordi juht, et oli sirgel teelõigul sõites rooli taga tukastama jäänud, auto üle kontrolli kaotanud ning üle vastassuunavööndi vasakule poole teelt välja sõitnud. Autos üksi viibinud kaine ja juhtimisõigusega juht sai õnnetuses viga ning meedikud viisid ta Viljandi haiglasse.

Esmaspäeva varahommikul kella 5.30 paiku sai häirekeskus teate, et Karksi vallas Tuhalaane külas kihutab ringi Volkswagen Passat, mille juht võib olla joobes. Veel enne, kui korrakaitsjad teatele reageerida jõudsid, oli seesama auto suurel kiirusel teelt välja kraavi sõitnud.

Õnnetuskohas said korrakaitsjad aga veelgi suurema üllatuse, kui selgus, et purjus mehe kraavi juhitud sõidukit tuli välja tõmbama sõiduauto BMW, mida juhtis samuti alkoholi tarvitanud mees. Politsei kõrvaldas mõlemad roolist ning nad toimetati menetlustoiminguteks jaoskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles