Terve nädal käis suur torditegu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Putnik tõi lasterikaste perede emadepäevale kohale Luuna pagaris valmistatud 25 torti.
Peeter Putnik tõi lasterikaste perede emadepäevale kohale Luuna pagaris valmistatud 25 torti. Foto: Marko Saarm / Sakala

Nii nagu ülejäänud 11 kondiitrit oli ka Luuna Pagar lasterikaste perede liidu emadepäevaks välja pannud oma tordid ja neid oli suisa 25 tükki.

«Me algul arvestasime sajaga, aga lõpuks tuli 25,» lausus Luuna Pagari omanik Peeter Putnik. Emadepäevaks valmistusid nad korralikult. «Tegime 300–400 torti. Tavaliselt teeme nädala sees paar tükki päevas,» sõnas ta. 

Nii saigi reedel hilisööni küpsetatud ja kaunistatud. Ühe öö said tordid külmas ka seista ning nüüd jääb loota, et need müüdi poodides maha. «Nad olid ju kõik saadaval,» ütles Putnik ja tähendas, et naistepäev ja emadepäev on kaks suuremat tordipäeva.

Luuna Pagarid oli proovinud ka möödunud isadepäeva tordipäevaks muuta. «Tegime isadepäeva eel reklaami ja valmistasime isadeteemalisi torte. Täitsa läksid. Ei saa öelda, et poleks ostetud,» ütles Putnik ja lisas, et võib-olla on isadepäev veidi tagasihoidlikum, aga tordipäev siiski. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles