Käsipallurid andsid vutimeestele soovituse pronksini jõudmiseks

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti meistrivõistlustel kolmandale kohale tulnud Viljandi HC käsipallurid näitasid oma pronksikarikat rahvale jalgpalli mängu poolajal.
Eesti meistrivõistlustel kolmandale kohale tulnud Viljandi HC käsipallurid näitasid oma pronksikarikat rahvale jalgpalli mängu poolajal. Foto: Marko Saarm / Sakala

Linnastaadioni murul peeti maha selle hooaja esimene jalgpallilahing, kus vastamisi läksid Viljandi jalgpalliklubi Tulevik ja Narva Trans. Staadionil väärisid tähelepanu ka käsipallurid. 

Et jalgpallurid on ikka käsipallureid Viljandis toetanud ja vastupidi, jooksidki poolajal staadionile rahva ette Viljandi HC käsipallurid, kes olid endaga ühes võtnud äsja Eesti meistrivõistlustel välja teenitud pronksmedalid ja sellega kaasas käiva suure karika. 

Meistrivõistlustelt auga tagasi tulnud mängijaid oli tervitama tulnud ka Viljandi linnapea Madis Timpson. Ta ütles, et Viljandi on ikka olnud spordilinn ja eriti hea on näha seda, et pallimängijad, mängigu nad siis käe või jalaga, käivad teineteist toetamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles