Galerii. Lapsed jooksid võidu ümber Paala järve

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paala järve kallas kihas värvilistes riietes väikestest jooksjatest, kelle vanemad toetasid neid nõu ja jõuga, et lapsed oleksid võistluse stardiks valmis.

Tervisespordiklubi Joosu eestvedamisel kevaditi ja sügiseti asetleidev Paala järve jooks toimus täna 69. korda ja kui sai registratuurist uuritud, kui palju on osavõtjaid, tuli sealt esmalt vastus, et tõesti väga palju. Rekordaastatel on osavõitjaid olnud üle viiesaja ja seegi kord võis rõõmu tunda mitmesaja jooksulapse üle. Stardis oli neid alates päris pisikestest, kes osalesid tillujooksul, kuni 12-aastaste poiste ja tüdrukuteni välja.

Kõige väiksemate rada oli mõnisada meetrit pikk ja selle läbinud said kõik auhinnaks šokolaadimedali. Suurem osalejate hulk läbis ühe 1200 meetrit pika järvetiiru ning vanimad poisid võtsid ette suisa kaks tiiru. Nende hulgast said kiiremad ka poodiumile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles