Karussellid võtsid kiljuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile pärastlõunal olid Viljandis Männimäel üles seatud tivolis peaasjalikult koolilapsed, kes seal meelt lahutasid ja tähendasid, et isegi kõige suuremad ja kiiremad atraktsioonid neis hirmu ei tekita.

Sõbrannaga tivolis aega veetnud kümneaastane Nele-Liis viipas Aladini vaibast inspireeritud atraktsioonile ja ütles, et on seal varem mitu korda käinud, aga kõrgel kiigel midagi nii erilist pole, et ta sinna uuesti kipuks. Sõbratar Kristiniga valis ta hoopis karusselli moodi atraktsiooni, millel lustida. Praegu küsitakse ühe karusselli pileti eest neli eurot, aga tüdrukud oskasid öelda, et varem on see maksnud ka kaks.

​Lapsed tulid pärast kooli rändlõbustusparki lustima.
​Lapsed tulid pärast kooli rändlõbustusparki lustima. Foto: Marko Saarm

Koos isaga tivolisse tulnud kaheksa-aastane Sigrid lõpetas parasjagu batuudil hüppamist. Suuremate atraktsioonide peale neil isa sõnul plaanis minna ei olnud, sest piiga veel hästi üksi seigelda ei julge ja talle meeldib, kui jalad on maa küljes. 

Päraslõunasel ajal polnud rändlõbustuspargis just palju rahvast ning karussellid tiirlesid, tõusid ja langesid vaid mõne inimesega. Suurem tahtmine oligi just tollele Aladini vaibale, kus seltskond alatihti järgmist pealeminekut ootas. Sealt just maha astunud üheksa-aastane Mirtel kinnitas, et oli lahe, aga natukene hirmus ka ja seepärast ta kiljuski. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles