Veekeskusi rajanud mulgid tahavad Viljandi ujulat uueks ehitada (3)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Jakobsoni kooli ujulas on linna ainus 25 meetri pikkune bassein ning see vajaks põhjalikku remonti. Mulgi vallavanem Peeter Rahnel on valmis võtma Viljandi ujula remontimise oma südameasjaks ning tegema seda enda ja oma alluvate teadmiste najal.
Viljandi Jakobsoni kooli ujulas on linna ainus 25 meetri pikkune bassein ning see vajaks põhjalikku remonti. Mulgi vallavanem Peeter Rahnel on valmis võtma Viljandi ujula remontimise oma südameasjaks ning tegema seda enda ja oma alluvate teadmiste najal. Foto: Marko Saarm

​Seni kahe väikese veekeskusega hakkama saanud Mulgi vald peab oma juhi Peeter Rahneli eestvedamisel plaani anda kogutud tarkust edasi Viljandile ning võtta enda õlule Jakobsoni kooli ujulast väikese veekeskuse tegemine.

«1. aprill on minu teada läbi,» teatas Viljandi linnapea Madis Timpson pärast seda, kui oli Mulgi vallajuhtide plaanist Sakala vahendusel teada saanud. Ta andis mõista, et ei näe sellisel ideel jumet ning seda võiks pidada kummaliseks naljaks.

Ei tee nalja

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles