Komöödiafilmide festivalil käinud Jaak Allik kurjustas naermise asemel

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Komöödiafilmide festival täissaale esimesel korral kokku ei toonud. Saaliplaani järgi käis laupäeval Vene filmi «Kuidas Küüslaugu-Vitka viis Poldi-Ljohha hooldekodusse» vaatamas 55 inimest.
Komöödiafilmide festival täissaale esimesel korral kokku ei toonud. Saaliplaani järgi käis laupäeval Vene filmi «Kuidas Küüslaugu-Vitka viis Poldi-Ljohha hooldekodusse» vaatamas 55 inimest. Foto: Elmo Riig

Esimese komöödiafilmifestivali «Wilkom» viimasel päeval kinos käinud Jaak Allik väljus kinosaalist pahasena ega häbenenud oma arvamust ka korraldaja Ando Kivibergile välja öelda. 

Vene filmi «Kuidas Küüslaugu-Vitka viis Poldi-Ljohha hooldekodusse» vaatamas käinud Jaak Allik sõnas, et see on ainuke film, mida ta festivalil vaatama jõudis. «See on täiesti sobimatu siia programmi. Kui nimetada seda komöödiaks, siis ma ei saa üldse aru, mille üle me elus naerame,» lausus Allik.

Ta ütles, et kuna see on komöödiafilmide festival, võiks ikka naerda ka saada, aga selles filmis olnud situatsioonid talle nalja ei pakkunud. Pigem vastupidi. Samas ei tõmbaks ta halva filmivaliku pärast kogu festivalile kriipsu peale ja see võiks Alliku sõnul ka edaspidi toimuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles