Kontserdisari «MADE» paneb hooajale piduliku punkti

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MADEmel astuvad üles kultuuriakadeemia ansamblid.
MADEmel astuvad üles kultuuriakadeemia ansamblid. Foto: Silver Tõnisson

Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia muusikaosakonna kontserdisarja «MADE» neljas ja ühtlasi selle hooaja viimane kontsert on kolmapäeval, 9. mail kell 19 Ugala väikses saalis.

«MADEmel» astuvad üles kultuuriakadeemia ansamblid, kes esitavad pärimus-, pop- ja džässmuusikat. Ühes koosseisus esinevad esimese kuni kolmanda kursuse tudengid ning sarja neljandaks kontserdiks on uue repertuaariga koos proove tehtud märtsi lõpust saati. Sarja kontseptsioon näeb ette, et kord vahetuvad kontserdiks ansamblikaaslased, kord juhendajam, nii et igal kontserdil on muusikud taas veidi teistsuguses olukorras. Laval saab näha viit rütmimuusikute ja nelja pärimusmuusikute koosseisu.

«»MADE« on muusikamaja rütmi- ja pärimusmuusikute viimaste aastate suurim koguprodukt, mis majast välja läheb,» rääkis sarja peakorraldaja Sandra Audova. «Koguprodukti all mõtlen kontsertide tervikut, kus muusikalist loomingut toetab visuaalkunst nii valguse, multimeedia kui dekoratsioonidega, kaasatud on fotokunstnik. See on suurepärane võimalus näha ja kuulda noort kultuuriakadeemiat tegutsemas.»  

Hooaja viimane «MADE» möödub gatsbylikus stiilis kulla, karra ja muidugi suurepärase muusika saatel. Üles astub üheksa koosseisu ning muidugi ei puudu kavast üllatused. Kontsert on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles