Motomeeste pidupäev algas tanklatest

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna enne keskpäeva kogunesid Viljandi motomehed tanklatesse, et sõita ühiselt Pärnusse motohooaja avamisele. Tänavune hooaeg on kohalikele raudratsude omanikele eriline, sest mai lõpus avavad nad ka uue motoklubi Concord MC uksed.

Veebruaris loodud klubi liikmed ja nende sõbrad ootasid esimest ühissõitu Olerexi tanklas. Liikmekandidaat Kalle Lohk sõnas, et sõidab täna alles teist päeva, sest remondib tavaliselt teiste rattaid ja seetõttu pole aega. Samas tõdes ta, et terve talv sai garaažis kibeletud ja aasta tähtsaimat päeva oodatud, milleks on mõistagi hooaja avamine.

Sõiduõpetaja Jaak Alesma, kes sõidab vabal ajal punase Harley Davidsoniga, ütles, et temale on see suhteliselt tavaline päev, sest on igal aastal hooaja avamisele vuranud. Päeva mõte ongi mehe sõnul ennekõike see, et saaks sõita – edasi ja tagasi. Sel hooajal on ta jätnud tsikli seljas selja taha kõigest paarsada kilomeetrit, sest ilmad on veel külmad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles