Meeskond hakkab pronksi püüdma

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC käsipallimeeskond alustab pühapäeval kell 14 kodusaalis Eesti meistrivõistluste pronksiseeriat, vastaseks HC Tallinn. Viljandi meeskonna peatreener Marko Koks usub, et ees seisab raske medalivõitlus.
Viljandi HC käsipallimeeskond alustab pühapäeval kell 14 kodusaalis Eesti meistrivõistluste pronksiseeriat, vastaseks HC Tallinn. Viljandi meeskonna peatreener Marko Koks usub, et ees seisab raske medalivõitlus. Foto: Elmo Riig

Homme alustavad Viljandi HC ja HC Tallinna meeskond Viljandi spordihoones võitlust Eesti käsipallimeistrivõistluste pronksmedali pärast. Sihile jõuab see, kes vastase kahel korral üle mängib.

Nii Viljandi HC kui HC Tallinn kaotasid oma poolfinaalseeria 0:3: Viljandi esindus HC Kehra / Horizon Pulp & Paperile ja Tallinna meeskond Põlva Servitile.

Viljandi käsipallurid on Eesti meistrivõistlustel medalile tulnud viimasel neljal aastal: kolmel korral on nad saanud pronksi ja tunamullu võitsid hõbemedali. HC Tallinn on meistriliiga debütant.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles