Viljandis tuleb esimene südaöine staadionikontsert

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnastaadioni tribüünid on näinud nii mõndagi.
Viljandi linnastaadioni tribüünid on näinud nii mõndagi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kuu aja pärast algavate Viljandi hansapäevade reedesele päevale paneb müriseva punkti südaööl algav tasuta muusikaline aktsioon «Viljandi esimene staadionikontsert ehk Paradise City», mis leiab aset järve kaldal linnastaadionil.

Publiku ette astub Viljandi muusikute koosseis, kes esitab maailma üheks paremaks staadionirokkbändiks tituleeritud Guns N` Rosese hitte. Ühtlasi on plaanis püstitada publikutribüüni mahutavusrekord.

Ugala eestvedamisel juba kolmandat suve korraldatavate muusikaliste aktsioonidega kutsutakse viljandlasi üles avastama linnaruumi varjatud pärleid. Kui esimesel korral kogunesid tuhanded pealtvaatajad Trepimäele Led Zeppelini järgi suveööd nautima, siis teisel aastal saadi osa Ugala katusekontserdist.

«Mõte hakkas hargnema sellest, et kaks esimest aktsiooni olid väga linnaruumipõhised. Trepimäe kontsert võeti väga soojalt vastu ja Ugala katusekontsert tõi samuti palju inimesi kokku,» rääkis idee autor ja kontserdi peakorraldaja Heigo Teder.  

Ainult üheks öiseks minikontserdiks kokkupandud muusikaline popurrii koosneb ansambli Guns N` Roses parematest paladest. Kontsert algab 1. juunil kell 23.59 Viljandi linnastaadionil. Väravad avatakse kell 23.30 ja üritus on kõigile tasuta.

Pikemalt homses Sakalas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles